Jeta

Ishte bllokuar prej dhjetorit, hapet pas 4 muajsh rruga në Theth (Foto)

Forcat e Armatosura zhbllokuan pas tre javësh punë aksin prej 22 km nga Boga në Theth. Trashësia e borës, sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes në disa pjesë të rrugës arrin deri në 5 m.

1 of 3

Aksi Bogë-Theth ishte i bllokuar që prej muajit dhjetor, ndërsa hapja e rrugës ishte e pamundur më herët për shkak të rrezikut të krijimit të ortekëve. Tashmë rruga është zhbllokuar dhe lëvizja mund të kryhet problem.

4 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Forcat e Armatosura zhbllokuan pas tre javësh punë aksin prej 22 km nga Boga në Theth. Trashësia e borës, sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes në disa pjesë të rrugës arrin deri në 5 m.

1 of 3Aksi Bogë-Theth ishte i bllokuar që prej muajit dhjetor, ndërsa hapja e rrugës ishte e pamundur më herët për shkak të rrezikut të krijimit të ortekëve. Tashmë rruga është zhbllokuar dhe lëvizja mund të kryhet problem.

4 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Ishte bllokuar prej dhjetorit, hapet pas 4 muajsh rruga në Theth (Foto) Ishte bllokuar prej dhjetorit, hapet pas 4 muajsh rruga në Theth (Foto)Rating: 5.0
To Top