Jeta

Edmond Islamaj kalon me sukses vettingun: Përgjegjshmëria shpërblehet

Ishte i pari nga Gjykata e Lartë që doli para trupës së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe Edmond Islamaj ja doli të rikonfimohej në detyrë, duke kaluar me sukses në “sitën” e vettingut.

Gjyqtari Islamaj ishte i pranishëm në seancën e KPK-së, ku ju komunikua vendimi nga relatorja e çështjes dhe në një fjalë të shkurtër për mediat tha se, “përgjegjshmëria shpërblehet”.

Kujtojmë se për Islamajn ILDKPI ka nënvizuar në raport se ka deklarim të saktë të pasurisë dhe ka qenë bashkëpunues. ILDKPI thotë se nuk ka fshehje pasurie dhe as konflikte.

Në raport thuhet gjithashtu se apartamenti 81.5 m2 që ka në posedim gjyqtari Islamaj, nuk është i tij, por i prindërve, të cilët ja kanë dhuruar.

Trupa gjykuese e këtij subjekti rivlerësimi përbëhej nga Suela Zhegu, Pamela Qirko dhe Genta Tafa (Bungo).

Loading...

Ishte i pari nga Gjykata e Lartë që doli para trupës së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe Edmond Islamaj ja doli të rikonfimohej në detyrë, duke kaluar me sukses në “sitën” e vettingut.

Gjyqtari Islamaj ishte i pranishëm në seancën e KPK-së, ku ju komunikua vendimi nga relatorja e çështjes dhe në një fjalë të shkurtër për mediat tha se, “përgjegjshmëria shpërblehet”.

Kujtojmë se për Islamajn ILDKPI ka nënvizuar në raport se ka deklarim të saktë të pasurisë dhe ka qenë bashkëpunues. ILDKPI thotë se nuk ka fshehje pasurie dhe as konflikte.

Në raport thuhet gjithashtu se apartamenti 81.5 m2 që ka në posedim gjyqtari Islamaj, nuk është i tij, por i prindërve, të cilët ja kanë dhuruar.

Trupa gjykuese e këtij subjekti rivlerësimi përbëhej nga Suela Zhegu, Pamela Qirko dhe Genta Tafa (Bungo).

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Edmond Islamaj kalon me sukses vettingun: Përgjegjshmëria shpërblehet Edmond Islamaj kalon me sukses vettingun: Përgjegjshmëria shpërblehetRating: 5.0
To Top