Jeta

8 sekretet më interesante të femrave. Erdhi koha të zbulohen!

Në një lidhje sekretet janë gjithmonë të pranishme.
Në këtë artikull, intv.al ju sjell të fshehtat që femrat i mbajnë meshkujve.

1. Kur ju largoheni, ato flenë me këmishën tuaj
Femrat mundohen t’jua fshehin këtë fakt, prandaj kur ata largohen bëjnë këtë gjë. Nuk duan të bien në sy që i merr malli, prandaj sa largoheni nga femrat, ato marrin diçka tuajën dhe e mbajnë pranë.
2. Nuk ju thonë me sa meshkuj kanë fjetur
Femrat në varësi të karakterit të tyre, në përgjithësi e kanë siklet të thonë të vërtetën në lidhje me të kaluarën e tyre seksuale.
3. Ka kërkuar informacion në internet për ju
Femrat duan të jenë të sigurta, për mashkullin që kanë në krah. Nuk jua thonë se më përpara kanë bërë kërkime për ju.
4. Kur bie në dashuri me ju, i ikën oreksi
Meshkujt duhet të dinë, sipas intv.al se në shumicën e rasteve, femrave i ikën oreksi kur bien në dashuri. Ato nuk do jua shprehin këtë gjë, prandaj tregohuni të vëmendshëm.
5. Nuk jua tregon se ka nevojë të depilohet
Femrat janë të kujdesshme..

Loading...

Në një lidhje sekretet janë gjithmonë të pranishme.
Në këtë artikull, intv.al ju sjell të fshehtat që femrat i mbajnë meshkujve.

1. Kur ju largoheni, ato flenë me këmishën tuaj
Femrat mundohen t’jua fshehin këtë fakt, prandaj kur ata largohen bëjnë këtë gjë. Nuk duan të bien në sy që i merr malli, prandaj sa largoheni nga femrat, ato marrin diçka tuajën dhe e mbajnë pranë.
2. Nuk ju thonë me sa meshkuj kanë fjetur
Femrat në varësi të karakterit të tyre, në përgjithësi e kanë siklet të thonë të vërtetën në lidhje me të kaluarën e tyre seksuale.
3. Ka kërkuar informacion në internet për ju
Femrat duan të jenë të sigurta, për mashkullin që kanë në krah. Nuk jua thonë se më përpara kanë bërë kërkime për ju.
4. Kur bie në dashuri me ju, i ikën oreksi
Meshkujt duhet të dinë, sipas intv.al se në shumicën e rasteve, femrave i ikën oreksi kur bien në dashuri. Ato nuk do jua shprehin këtë gjë, prandaj tregohuni të vëmendshëm.
5. Nuk jua tregon se ka nevojë të depilohet
Femrat janë të kujdesshme për pamjen e tyre të jashtme dhe nuk duan që meshkujt të dinë që trupi i tyre ka nevojë të depilohet.
6. Kur ju thotë se është gati, i duhet edhe 7 minuta të tjera
Meshkujt ankohen zakonisht, për vonesat që bëjnë femrat. Nëse ju thotë se është gati, kjo nënkupton se ende duhet të prisni.
7. E keni bërë të qajë disa herë
Edhe pse ajo nuk e ka dhënë vetën në syrin tuaj, ndoshta fjalët që i keni thënë, e kanë bërë të qajë. Edhe pse është hequr sikur s’ka ndodhur asgjë , kur ka qenë vetëm, ka qarë për sjelljen tuaj.
8. Ruan çdo mesazh
Femrat i ruajnë mesazhet që i keni dërguar në fillimet e lidhjes. Janë entuziaste për marrëdhënien që keni.

The post 8 sekretet më interesante të femrave. Erdhi koha të zbulohen! appeared first on Zonë E Lirë.

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . 8 sekretet më interesante të femrave. Erdhi koha të zbulohen! 8 sekretet më interesante të femrave. Erdhi koha të zbulohen!Rating: 5.0
To Top