Home / Jeta / 10 vende, të cilat duhet t’i vizitoni nëse shkoni në Maqedoni !
5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

10 vende, të cilat duhet t’i vizitoni nëse shkoni në Maqedoni !

  1. Struga

    Qyteti i bukur ne mes kalon Drini i Zi dhe ne fund te qytetit eshte i gjithe liqeni i struges. Shtetitorja e Struges eshte e bukur dhe ka mbremje te bukura.

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

2. Shen Naumi
Shën Naum dhe Shëndaum është manastir në Maqedoni afër kufisë me Shqipërinë. Nga 1912 der 1925 i përkiste Shqipërisë. Mbreti shqiptar Zog(olli) që erdhi sërisht në fuqi në dhjetor të 1924 përmes një puçi me trupat jugosllave dhe të rusëve të bardhë ia fali mbretërisë jugosllave

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

3. Ohër – Ohrid

Ohër edhe Ohri/a, (maqedonisht: Охрид/Ohrid) është qytet i cili ndodhet në pjesën jug-perëndimore të Maqedonisë pranë liqenit me të njëjtin emër dhe ka diku rreth 50.000 banorë

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

4. Shkupi ( Qarshija e Vjeter ) 

Kyeqiteti i Maqedonise  – Ne projektin Shkupi 2014 eshte bere shkupi i ri , Qendra Shqiptare ne Shkup eshte me Statujen e Skenderbeut dhe Pazari i vjeter shkup ( Bit Pazari ) , ne Fakt Bit Pazar me shume vizitohet nga te huajt se sa qendra e projektit 2014

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !
Qendra e Shkupit

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

5. TETOVA ( Xhamija e Larme ) – Xhamija e larme dhe Qyteti

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

Pamje nga Qyteti i Tetoves

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

6. Kodra e Diellit ( Rekomandohet per Dimer per Ski )

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

7. Matka – Liqeni i Matkes ( Mes Tetoves dhe Shkupit )

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

8. Penda e Likovës

Penda e Likoves gjendet ne Veri te Maqedonise ne Fshatin Likove ( Komuna e Likoves ) ne Kumanove. Zona e Karadakut.

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

9. MAVROVA
Mavrova eshte vend per i vizituar per Ski ne Maqedoni – Mavrova eshte vendi i bukur sepse ka edhe liqenin edhe kodrat per sky.
5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

10. Kumanova
Qyteti i Kumanove eshte ne veri lindor te Maqedonise. Nje kafe ne Qendren e Qytetit ku mund te beni treg me cmime shume te lira.
Si dhe ushqime ne restorant Arkus ne Kumanove.
5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !
5 Vende duhet ti shikoni nëse shkoni në Maqedoni !

  • Rekomandoj te vizitoni edhe fshatrat Shqiptare – ne Sllupcan te Varresat e Deshmoreve dhe ne Orizare te Fshati i Komandant Kumanoves.
Loading...
Me shume ... shqiperia, shqiptarja,shqiperia qe duam,shqiponja,shqip tv,shqip shqip,shqiperia ime,shqiperia dhe bashkimi europian,shqiptaret per shqiptaret,shqiperia ne be,shqip anglisht,shqip gaming,shqip tv hd,shqip tv apk,shqip turqisht,shqip iptv,shqip gjermanisht,shqip greqisht,shqip al,shqip arabisht,shqip anglisht niveli i pare mesimi 5,shqip anglisht niveli i pare,shqip anglisht niveli i dyte,shqip anglisht niveli i dyte mesimi 1,shqip app,shqip anglisht per fillestar,shqip anglisht niveli 1 mesimi 2,shqiperi e mjera shqypni,shqipe a jashari,shqipe a bazi,shqipe.

Nese te pelqen lajmi atehere shperndaje