Bota

Akuzat për dhunë seksuale, regjisori Weinstein shpallet i pafajshëm

Regjisori Harvey Weinstein është shpallur i pafajshëm nga akuzat për dhunim dhe ngacmim seksual. Ai doli para Gjykatës Supreme në Menhetën sot, pasi u padit javën e kaluar nga Juria e Madhe.

Weinstein 66 vjeçar ka insistuar edhe më parë përmes avokatit të tij, Benjamin Brafman se nuk ka pasur asnjëherë marrëdhënie seksuale me dhunë. Ai është akuzuar për sjellje të pahijshme nga më shumë se 70 gra.

Regjisori është duke u përballur me hetime në Los Angeles, Londër dhe nga qeveria federale në Shtetet e Bashkuara.

5 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...

Regjisori Harvey Weinstein është shpallur i pafajshëm nga akuzat për dhunim dhe ngacmim seksual. Ai doli para Gjykatës Supreme në Menhetën sot, pasi u padit javën e kaluar nga Juria e Madhe.

Weinstein 66 vjeçar ka insistuar edhe më parë përmes avokatit të tij, Benjamin Brafman se nuk ka pasur asnjëherë marrëdhënie seksuale me dhunë. Ai është akuzuar për sjellje të pahijshme nga më shumë se 70 gra.

Regjisori është duke u përballur me hetime në Los Angeles, Londër dhe nga qeveria federale në Shtetet e Bashkuara.

5 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Loading...
Loading...

ME TE LEXUAR

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Akuzat për dhunë seksuale, regjisori Weinstein shpallet i pafajshëm Akuzat për dhunë seksuale, regjisori Weinstein shpallet i pafajshëmRating: 5.0
To Top